Accommodaties rondreizen

Accommodaties

In de achterliggende pagina’s zijn de deelnemende accommodaties aan Rondreizen Portugal overzichtelijk opgenomen. Tevens is het bij sommige deelnemende partners mogelijk om direct te boeken. Zo kunt u ook zelf een rondreis en/of uw vakantie samen stellen. Echter wilt u dit liever uit handen geven dan adviseren wij u graag.

In Portugal is het wettelijk verplicht dat alle logies aanbiedende organisaties die hun deuren open stellen voor betalende gasten een licentie nummer hebben. U kunt dit zelf nakijken in het Registo Nacional de Turismo. Om het u wat makkelijker te maken hebben wij dit nummer al vermeld bij de deelnemende partners. Bij sommige deelnemende accommodaties staat nog geen nummer omdat deze nog met de aanvraagprocedure bezig zijn. Wij houden voor u dit proces in de gaten zodat u verzekerd bent dat u bij een geregistreerde accommodatie terecht komt.

In de hieronder weergegeven indeling zijn de deelnemende partners opgesplits naar hun deelname vorm. Op de pagina’s per regio vindt u heel makkelijk terug welke accommodatie in welke regio te vinden is. U kunt daar per regio zoeken. Er is geen onderscheidt gemaakt in de soort accommodatie. Het aanbod is heel breed en gaat van een (familie)hotel tot een kleine authentieke Portugese quinta. Van een glamping tot Bed and Breakfast en van appartementen tot complete huizen/villa’s.

Ga hier direct naar de verschillende pagina’s:

  1. Foto overzichtpagina van alle deelnemende accommodaties
  2. Beschrijving deelnemende accommodaties
  3. Accommodatie zoeken
  4. Accommodaties onderweg naar Portugal

Aanmelden van accommodatie

Heeft u ook een accommodatie en wilt u onderdeel uit maken van Rondreizen Portugal en tevens een gratis vermelding krijgen in de Facebook groep Rondreizen Portugal? Vult u dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor meer informatie over de diverse vermeldingsvormen en de bijbehorende kosten.

Met het invullen van dit contactformulier gaat u akkoord met ons privacy beleid:


Privacybeleid Rondreizen Portugal

 

Reacties gesloten.