Accommodaties onderweg

Accommodaties onderweg

Veell mensen kiezen ervoor om met het vliegtuig naar Portugal te komen en vanaf daar een auto te huren. Echter soms is het fijner en comfortabeler om met eigen auto te reizen. Vanuit België en Nederland is het een lange rit naar Portugal en dan is het fijn om verzekerd te zijn van een goede accommodatie onderweg.

Hieronder vindt u de accommodaties waarmee wij samenwerken en die als doorgangsaccommodatie voor een enkele nacht geboekt kunnen worden. Geeft u gaarne bij uw aanvraag voor een rondreis aan of u hier gebruik van wilt maken.

La Vieille Forge

La Vieille Forge ligt in de streek ‘Les Combrailles’ en bevindt zich in het noordwesten van de Auvergne in het groene hart van Frankrijk. Deze chambres d’hôtes is geschikt als tussenstop / overnachtingsmogelijkheid onderweg naar uw vakantieverblijf. De Auvergne heeft het voordeel van de vier seizoenen, hier is er nog volop rust en stilte en beeldschone natuur. In deze prachtige, ommuurde boerderij verwezenlijkten de eigenaren hun droom: een chambres d’hotes en table d’hote. Deze B&B is een “doortrek hotel ” speciaal voor 1 nacht.

Reacties gesloten