Met vermelding

Accommodaties met een vermelding

Op deze pagina vindt u een overzicht van deelnemende accommodaties met een beknopte omschrijving per accommodatie. Als u van één of meerdere van deze accommodaties meer informatie wilt hebben kunt u contact opnemen via onderstaand formulier.

 

Olival das Hortas

Casa de Ruina; Een heerlijk ruim vakantieverblijf voor de verwende gast. Een heel groot afgeschermd terras met ligstoelen om nu eindelijk in alle stilte je boek uit te lezen of te luieren in de zon. Veel privacy in deze casa.

Registratienummer 25301/AL

 

 

Samenwerking met hotels nabij luchthaven Porto en Lissabon

Tevens werken wij samen met 2 hotels nabij de luchthaven in Porto. Daarbij werken we ook samen met een accommodatie in Lissabon. Deze is slechts 10 auto-minuten van de luchthaven verwijderd. Ideaal om hier te overnachten bij een vroeg vertrek of een late aankomst. Via Rondreizen Portugal kunnen wij deze accommodaties met korting voor u boeken. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden hier

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen over één van de boven gepresenteerde accommodaties. Indien u informatie over meer dan één accommodatie wenst geeft u dit dan aan in het tekstveld. Wij streven ernaar uw informatieverzoek op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Ik wil graag informatie over één of meer van de volgende accommodaties:
Olival das HortasParkhotel Porto vliegveldHotel Aeroporto

Met het versturen van dit contactformulier gaat u akkoord met ons privacy beleid:

U vindt ons privacybeleid hier

Reacties gesloten.