Thema-reizen

Thema-reizen

Rondreizen Portugal is een nieuw concept en is nog volop in ontwikkeling. Thema-reizen staan op het programma om u volgend seizoen aan te kunnen bieden. Vooralsnog zullen we ons beperken tot vier verschillende reizen:

Wandelreizen. De wandelreizen worden onderverdeeld in twee categoriën:

  • U wandelt zelf van accommodatie naar accommodatie wel/niet met rustdagen ertussen en uw bagage wordt nagebracht
  • U verblijft steeds enkele dagen in een accommodatie van waaruit u wandelingen in de (weide) omgeving maakt onder begeleiding van een gids, voordat u verder trekt naar de volgende accommodatie.
  • Camino reizen: de Camino Portuguésa en de Camino Variante Esperitiual. Hiervoor werken we onder andere samen met een organisatie in Galicië.

Mindfulness- en retreatmentreizen, 

  • Tijdens deze reizen verblijft u bij een aantal accommodaties die diverse faciliteiten aanbieden voor rust, ontspanning en mindfulness.

“Op zoek naar een huis” reizen: 

  • Wilt u ook verhuizen naar Portugal of bent u op zoek naar de ideale eigen vakantiewoning maar weet u nog niet waar? Dan is een rondreis via Rondreizen Portugal de ideale manier om én het land te verkennen én op zoek te gaan naar uw droomhuis. U gaat op zoek naar uw ideale regio en wij brengen u in contact met een makelaar die u vervolgens verder kan helpen. Dit concept staat nog in de kinderschoenen maar inmiddels hebben we al met enkele makelaars contact gelegd.

Motorrondreizen

  • Voor deze reizen zijn inmiddels de eerste contacten gelegd. Hier houden we op de hoogte van de vorderingen

 

 

U kunt over de bovenstaande reizen contact met ons opnemen voor meer informatie

Reacties gesloten