Werkwijze en informatie

Werkwijze

Rondreizen Portugal is geen reisbureau en biedt derhalve geen complete pakketreizen aan. U bent vrij om basis van de informatie op de website zelf uw rondreis door Portugal samen te stellen. U kunt daarbij kiezen uit de accommodaties welke zich hebben aangesloten bij Rondreizen Portugal. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer accommodaties in Portugal waar u zeker zo mooi, leuk en fijn kunt verblijven wel of niet bij Nederlandstaligen.

U kunt wel gebruik maken van de diensten van Rondreizen Portugal middels advies en bemiddeling bij de samenstelling van uw (rond)reis door of verblijf in Portugal. Op basis van uw wensen, budget en mogelijkheden wordt er een reisadvies voor u op maat samengesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met onder andere de aangegeven periode, uw interesses en het gewenste reistempo. Tijdens het samenstellen van het advies is er al veelvuldig contact met de accommodaties die op de gewenste route liggen en wordt er voor u een optie genomen op één of meerdere data. Voor het samenstellen van het advies kunt u ook aangeven of er activiteiten meegenomen dienen te worden in het adviesvoorstel. Indien dit zo is wordt er ook bij de desbetreffende activiteiten een optie voor u genomen. U vindt de activiteiten waar Rondreizen Portugal aantrekkelijke prijsafspraken mee heeft kunnen maken hier. U kunt uw voorkeur uitspreken voor één of meerdere accommodaties op basis van de route en beschikbaarheid wordt hier zoveel mogelijk gevolg aangegeven. Het is ook mogelijk om uw gehele vakantie bij één enkele accommodatie door te brengen.

U dient zelf voor uw vervoer naar Portugal en binnen Portugal zorg te dragen. Wij kunnen u wel adviseren bij het boeken van vliegtickets en de huur van een auto.

Informatie aangaande prijzen, betaling en annulering

Prijzen

De prijzen voor verblijf wel/niet met ontbijt én de prijzen voor de bijgeboekte activiteiten zijn de bedragen welke gehanteerd worden door de deelnemende accommodaties en organisaties. Rondreizen Portugal heeft voor u prijsafspraken kunnen maken met de accommodaties en organisaties. Het advies omvat één totaalprijs voor de gehele rondreis inclusief alle verblijf en bijgeboekte excursies zoals omschreven in het advies.

Betaling & annulering & algemene voorwaarden

Voor onze algemene voorwaarden, betalingsregels en annuleringsvoorwaarden vindt u klik hier

Voor ons privacybeleid volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) klikt u hier

De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

 

Reacties gesloten.