Aanmeldformulier accommodatie

Aanmelden voor een vermelding op website en google maps

Via onderstaand contactformulier kan je je makkelijk aanmelden. Rondreizen Portugal hanteert diverse vermeldingsvormen. Lees deze daarom goed door voor de juiste aanmelding.

De vermeldingen

Uitgebreide vermelding op de nieuwe website á € 25,00 per jaar. Hiervoor wordt er een foto van de accommodatie geplaatst voorzien van een korte tekst én ook een link naar de eigen website *1). Tevens wordt de accommodatie opgenomen in het accommodatie overzicht op de landkaart én ook op de overzichtspagina.

Basisvermelding voor € 15,00 per jaar. Hiervoor wordt er een foto met een korte tekst van de accommodatie geplaatst. Contact en aanvragen verlopen via Rondreizen Portugal. Tevens wordt de accommodatie ook opgenomen in het accommodatie overzicht op de landkaart én op de overzichtspagina.

Gratis vermelding op de website. De accommodatie blijft wel opgenomen in het bestand voor de rondreizen. Er komt een foto op de website te staan en je accommodatie wordt vermeld in het overzicht van deelnemende accommodaties. Echter alle contacten verlopen via Rondreizen Portugal.

Linkvermelding: Bij alle drie hierboven genoemde vermeldingen is het tevens ook mogelijk om een directe link naar je website te krijgen op de regio overzichtspagina. Kosten hiervan bedragen € 10,00 per jaar. Tevens wordt de accommodatie ook opgenomen in het accommodatie overzicht op de landkaart. De linkvermelding kan ook als losstaande vermelding gekozen worden. Er wordt wel een foto geplaatst in het overzicht.

Overige informatie aanmelden

Bij een uitgebreide vermelding aangevuld met een linkvermelding á € 35,00 per jaar is het tevens mogelijk om 1x per jaar een gratis mini advertentie te laten plaatsen in één van de nieuwsbrieven van Rondreizen Portugal. Stuur jouw advertentie naar rondreizenportugal@gmail.com. Plaatsing is op volgorde van binnenkomst.

Staat uw accommodatie vermeld op Rondreizen Portugal dan krijgt u tevens (beperkte) ondersteuning bij vragen op het gebied administratie, opgaven facturen bij finanças, aangifte segurança social, melding bij SIBA-SEF. Tevens ook tips aangaande beveiliging website, AVG, privacyverklaring en vermelding licentienummer. Voor meer informatie zie ook Portugalore voor uitgebreidere adviezen en begeleiding.

*1) Heeft u geen eigen website dan is het mogelijk om tegen een bedrag van € 50 per jaar uw accommodatie te presenteren op een uitgebreide pagina. U krijgt een directe link naar de pagina welke u kunt gebruiken om uw gasten naar te verwijzen. Wilt u een website laten maken dan kan dit met korting bij Portugalore, webdesign

Een jaar loopt van 1 juni tot en met 31 mei. Meld je je na 1 juni aan dan wordt er naar pro rato verrekend.

Opzegtermijn en stop zetten vermelding:

De vermeldingUiterlijk op 30 april dient er te worden opgezegd voor de nieuwe periode. Indien dit niet het geval is wordt de vermelding automatisch met een jaar verlengd.

Wij verzoeken u om seperaat een foto mee te sturen onder vermelding van uw accommodatie naam naar rondreizenportugal@gmail.com

Kies hier je soort vermelding:

Met het invullen van dit contactformulier gaat u akkoord met ons privacy beleid:


Wil je eerst meer weten voordat je je gaat aanmelden neem dan even contact op via onze contactpagina

Reacties gesloten.