Accommodations

To see & to go

Riche nature

Riche culture

Activities

About Portugal

About Portugal

Here you find a lot of information about Portugal
Rondreizen

Rondreizen

Ga naar onze rondreizen, vaste rondreizen én flexibele rondreizen
Accommodations

Accommodations

Here you find all the accommodations

Welkom op de website van Rondreizen Portugal. Rondreizen Portugal biedt flexibele rondreizen aan door Portugal. Geen vaste route’s en vaste accommodaties, geen ‘verplichte’ excursies of activiteiten. Alles wordt samengesteld naar uw wensen, interesses en mogelijkheden. U geeft eenvoudigweg uw wensen door en Rondreizen Portugal gaat voor u aan de gang. Hiermee verplicht u zich nog tot niets. Wij houden rekening met uw budget en de samenstelling van het reisgezelschap. Rondreizen Portugal treedt op als reisagent. Zij adviseert, informeert en/of bemiddelt bij de tot standkoming van overeenkomsten op het gebied van reizen door Portugal. Hiervoor werkt Rondreizen Portugal samen met diverse kleinschalige accommodaties, organisaties die activiteiten aanbieden en aanbieders van themareizen. Hierdoor zijn wij in staat om uw ideale rondreis, een heerlijke vakantie voor u samen te stellen tegen een aantrekkelijk tarief. U betaalt een vast bedrag aan Rondreizen Portugal voor de bemiddeling én geen hoge commissiekosten.


Tevens is Rondreizen Portugal ook een platform voor accommodaties en organisaties van activiteiten om zichzelf te profileren. U als gast, reiziger kan derhalve ook zelf uw route samenstellen en hierbij accommodaties zoeken. Met de meeste accommodaties kunt u direct contact opnemen.

Wilt u naar Portugal op vakantie maar weet niet waar naar toe? Welke streek, welke accommodatie, wat te doen en wat te zien? Wilt u slechts 1 week weg of 1 maand, naar één enkele accommodatie, een paar accommodaties of om de dag ergens anders slapen? Geef uw wensen door en Rondreizen Portugal maakt een mooi reisvoorstel op maat. Geen avonden meer zelf puzzelen op internet en afzonderlijke alles vastleggen. Dit doet Rondreizen Portugal voor u. Uw reis wordt pas definitief vastgelegd als u helemaal tevreden bent!


Waarom kiezen voor Rondreizen Portugal? Wij hebben gunstige prijsafspraken, annuleringsvoorwaarden én verblijfsduur die kunnen afspreken met onze partners. Door dit te combineren met een lage vergoeding voor het adviseren van de reis is Rondreizen Portugal in staat een aantrekkelijk geprijsde rondreis op maat aan te bieden. Dit zonder aan kwaliteit in te boeten! Tevens werkt Rondreizen Portugal ook samen met Portugalore voor advies en begeleiding bij emigratie naar Portugal. Wij krijgen vaak te horen dat men wil emigreren naar Portugal maar nog niet goed weet in welke streek men wil gaan wonen. Portualore helpt u bij alle te nemen stappen naar een emigratie toe en ook daarna. Rondreizen Portugal ondersteunt bij het vinden van de ideale omgeving voor u. Vraag naar de diverse kortingsmogelijkheden.


Portugal een land om te ontdekken en te genieten van haar schoonheid. Portugal de parel van Europa!