Meer dan alleen een rondreis

Rondreizen Portugal

Rondreizen Portugal is opgezet vanuit de vraag van onze gasten naar accommodaties elders in het land. Dat het in korte tijd zo’n vogelvlucht zou aannemen dat had ik niet verwacht. Eerst alleen een facebookgroep, toen een facebookpagina en nu een complete website: www.rondreizenportugal.com
 

Rondreis en meer…………

Wat nog leuker is dat mensen Rondreizen Portugal niet alleen weten te vinden voor een complete rondreis maar ook voor enkelvoudige vragen.
Zo heeft iemand met tussenkomst van Rondreizen Portugal toch nog op zeer korte termijn een accommodatie in Lissabon gevonden omdat ze daar moeten zijn voor het verlengen van het paspoort. Al een rompslomp genoeg en dan ook nog je slaapplek regelen……… dat heeft Rondreizen Portugal nu uit handen kunnen nemen.
 
Of wat te denken van mensen die willen gaan trouwen in Portugal maar wel met vrienden en familie erbij. Buiten alles wat een bruiloft normaliter al aan regelwerk met zich meebrengt moet er nu ook gezocht worden naar een geschikte accommodatie: groot genoeg, gezellig&knus genoeg én met de juiste ligging. Ook hier heeft Rondreizen Portugal in kunnen bemiddelen.

Kortom meer dan alleen een rondreis

Rondreizen Portugal kan u ook helpen met het vinden van de geschikte accommodatie voor diverse gelegenheden. Weet u dat u ook met ons heel gemakkelijke kan chatten middels de chatbutton rechtsonder elke pagina op deze website. Zo kunnen wij makkelijk uw wensen en vragen in kaart brengen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *