Nederlandse accommodaties wereldwijd

Nederlanders zijn reislustig. Je vindt ze dan ook over de hele wereld. Sommigen van hen stellen hun huis, hun bijzondere plek open voor andere reislustige mensen.

Ben jij op zoek naar een kleinschalige & bijzondere vakantie accommodatie ergens op de wereld? Wil jij nieuwe werelden, plaatsen en plekken ontdekken maar vind je het ook fijn om Nederlands te kunnen spreken als dat nodig is?

Wij stellen een lijst voor u samen met accommodaties over de hele wereld waar je terecht kan voor een fijne onbezorgde vakantie. Je kan hier rechtstreeks boeken en contact hebben met de eigenaar. Zonder tussenkomst van grote boekingsplatforms of kantoren.

Wereldwijd

Globaldutchies.nl, hét vakantieplatform voor de Nederlandstalige vrouw wereldwijd. Je bent al lid voor maar 2 euro per jaar (+€0,40 transactiekosten). Hiermee krijg je toegang tot alle deelnemende accommodaties van Nederlandse vrouwen. Jouw lidmaatschap is een donatie aan een goed doel. Projecten om de positie van meisjes en vrouwen te verbeteren.
Ria Luitjes heeft het platform opgericht en kan je er meer over vertellen. Zij is tevens eigenaresse van Villa Breeze, een prachtig vakantie verblijf met zwembad op Curacao.

Accommodaties in Europa

Accommodaties in Portugal

Ben je op zoek naar een accommodatie in Portugal bij Nederlandstalige eigenaren? Dan kan je terecht op ons eigen platform van Rondreizen Portugal.

Accommodaties in Amerika

Mexico Wil jij op vakantie naar Mexico? Dan is het kleinschalige vakantie resort van Carolien van Santvoord wellicht iets voor jou. Met bungalows direct op het strand en restaurant in het resort. Je kunt reserveren via hotel Maya Luna

Noord Ecuador, Andes gebergte, Otavolo
Hotel Doña Esther is een sfeervol klein koloniaal hotel in het hartje centrum van Otavalo, een dorpje midden in het Andes gebied in Ecuador. Wendy van Driel is de eigenaresse en je kunt reserveren via hostalesther@yahoo.com

Accommodaties in Afrika

Accommodaties in Azië


Jouw accommodatie op de lijst?

Deze lijst is niet voor accommodaties in Portugal

  Logo rondreizen portugal def versie

  Met het invullen van dit contactformulier bevestigd u ons privacybeleid gelezen te hebben.:


  Accommodatie in Portugal?

  Heb jij een accommodatie in Portugal dan kan je een vermelding krijgen elders op deze website.

  Er zijn diverse vermeldingen mogelijk.

  Reacties zijn gesloten.