De hele wereld heeft kennis gemaakt met het Corona virus. Een virus welke de gehele wereld een lange tijd in zijn greep heeft gehouden. Het houdt de wereld nog steeds in zijn greep. De vaste waarden onder onze voeten heeft weggeslagen. Mensen ontnomen, plannen verpulverd, de economie plat gelegd en ook het sociale leven ontwricht. Echter langzaam maar zeker komen ook positieve geluiden. Mensen ontwikkelen nieuwe ideeën en strategieën, er komen nieuwe plannen. Samen met de bij haar aangesloten accommodaties kijkt ook Rondreizen Portugal vooruit. Portugal verwelkomt u na het Corona virus!

Portugal verwelkomt u na het Corona virus!

Echter nu is het tijd voor een nieuwe start. Nieuw leven, nieuwe plannen, de economie weer nieuw leven inblazen en ook ons sociale leven weer oppakken. Hier hoort ook het maken van nieuwe vakantieplannen bij. Vakantie past bij al deze aspecten.

  • Nieuw leven – Meer genieten want we hebben nu maar weer eens ervaren hoe makkelijk en hoe snel er een kink in de kabel kan komen. Genieten van al het moois de wereld ons te bieden heeft. Wat Portugal u te bieden heeft!
  • Nieuwe plannen – nieuwe vakantieplannen maken. Velen van u hebben de vakantie moeten annuleren vanwege het Corona virus en de gevolgen daarvan. Het is nu tijd voor nieuwe vakantieplannen!
  • De economie weer op orde krijgen – Geld krijgt waarde doordat het rond gaat in de wereld. Door vraag en aanbod. Hier kunt u actief aan bijdragen door uw vakantie te boeken. Boek bij de kleinere accommodatie houders. Zij maken dan ook kans om te kunnen blijven bestaan ondanks alle gevolgen vanwege het virus.
  • Sociale leven oppakken – Nieuwe mensen ontmoeten. Met uw gezins- en familieleden en/of met vrienden op vakantie gaan. Genieten van de vrijheid. Genieten van het weer overal mogen gaan en staan. Bovenal genieten van het samen zijn!

Accommodaties in Portugal

Rondreizen Portugal heeft haar deelnemende accommodaties opgeroepen om een actie of aanbieding voor u te bedenken. Om u alvast een vakantiegevoel te geven. Hoe fijn is het om vooruit te mogen kijken. Voorgenieten van alles wat er weer komen gaat. Boek uw vakantie naar Portugal en maak gebruik van één of meer van deze aanbiedingen. U boekt direct bij de betreffende accommodatie. Heeft u vragen over de aanbieding neem dan contact op met de accommodatie. Het aanbod breidt zich dagelijks uit. Kom gerust nog eens terug als u nu niets kan vinden.

Bed and Breakfast Casa Traca Arganil centraal Portugal
Bed and Breakfast Casa Traca centraal Portugal

B&B Casa Traca

Casa Traca, Bed & Breakfast in Arganil, Centraal Portugal, biedt u een gratis overnachting aan.

Villa Branca Barreiros Portugal

Villa Branca Barreiros

Voucher ter waarde van € 70,00. De bon is overdraagbaar derhalve ook leuk om cadeau te geven.

Geldig tot en met december 2021

Vivenda Balou Portugal verwelkomt u na het Corona virus!

Vivenda Balou geeft 5% korting op alle reserveringen gemaakt in 2020.

Vivenda Balou

Quinta da Cotovia

Quinta da Cotovia Portugal verwelkomt u na het corona virus

Wij willen graag de gasten een korting van 10% aanbieden voor alle reserveringen die vanaf april gemaakt worden , geldig voor heel het jaar 2020

Quinta da Cotovia glamping zwembad
Casa Tocomado Portugal verwelkomt u na de corona crisis

Casa Tocomado

Boekingen via rondreizen portugal genieten € 5,00 korting op de prijs van € 50,00 per/ nacht inclusief ontbijt.

Quinta das Cegonhas

Quinta das Cegonhas geeft op alle accommodaties 10% korting in 2021.

quinta das cegonhas Portugal verwelkomt u na de corona crisis

Portugal verwelkomt u na corona met ontbijt

B&B Quinta Serena

B&B Quinta Serena biedt een gratis overnachting bij een verblijf van 7 nachten aan. Het eerste ontbijt krijgt u bovendien van hen.

O2 BnB

O2BNB portugal verwelkomt u na corona

Because we will all travel again …

O2 B&B geeft 10 % korting op alle verblijven in 2020, vanaf 2 nachten – deze promo loopt tem 31 juli.

Alle gasten die 5 nachten of meer boeken, krijgen er per persoon een gratis saunabeurt extra bij !

Mesão Provensende Noord Portugal verwelkomt u na Corona

Mesão Provesende

Mesão Provesende biedt u naast de gebruikelijke korting, bij een verblijf van 4 nachten of meer, op de dag van aankomst een kaasplank  aan, samen met een fles bijpassende wijn uit ons gebied, de DOURO.

Geldig tot 1 september 2021.

Quinta Vale Porcacho

Indien u in 2020 een verblijf bij ons boekt voor 2020 of 2021 ontvangt u een korting van 10% op alle consumpties, lunches en diners tijdens uw verblijf.

Quinta vale de Porcacho accommodatie Portugal

Heeft u ook een aanbieding en wilt u deze hier ook vermelden? Neem dan even contact met ons op.