Zeilen in Portugal

 

zeilend e1543064076452Zeilen langs de kust

Ontdek Portugal over zee.

Rondreizen Portugal heeft een samenwerking kunnen aangaan met “Best of Lusitania“, met Dai en Augusto. Dai en Augusto organiseren privé en op maat gemaakte zeilvakanties, in en rond, Portugal aan boord van zeiljacht “Spirit of Lusitania”. Dit zeiljacht is een Beneteau 57, (18 meter) en is extreem comfortabel en ruim. Je krijgt de gelegenheid om tijdens het zeilen de schoonheid van Portugal te zien en te verkennen.

boot    lunch on board

Het zeiljacht kan gehuurd worden voor één of meerdere dagen. Bij één dag door maximaal 8 personen, in dat geval slaap je in een accommodatie op de wal. Huur je het jacht meerdere dagen dan slaap je aan boord. Dit is geschikt voor maximaal 4 + 1 personen. Er zijn twee tweepersoonshutten met een eigen badkamer en een gedeelde douche. Daarnaast is er een hut met een stapelbed die kan dienen voor een (of twee) kinderen, afhankelijk van hun leeftijd.

Meer dan alleen zeilen

Het stel biedt halfpension bestaande uit een volledig gezond ontbijt en lunch aan boord. Indien gewenst kunnen zij ook een diner verzorgen, of, als u dat wenst, boeken zij een restaurant in een van de plaatsen waar wordt aangelegd. Er is veel mogelijk in overleg. Zo kunt u bijvoorbeeld ook suppen op zee! Alle materialen zijn aanwezig. Vraag uw gastheren naar de mogelijkheden en prijzen.

Augusto en Dai zijn een Nederlands-Luso koppel dat hun liefde deelt voor Portugal, het eten, zeilen en elkaar.
Augusto, de Portugese kapitein vertelt je graag alles over de rijke cultuur, zijn geschiedenis, de keuken en de wijnen van zijn land. Daarnaast is hij een zeer ervaren zeiler met alle benodigde certificaten.
Dai komt al sinds haar 14e jaar in Portugal en voelde van het begin af aan een sterke verbondenheid met het land. Dit heeft haar in 2000 toe gebracht om te verhuizen naar het zuiden van Portugal.

De jachthaven van Lagos is de thuishaven van “Spirit of Lusitania” in Portugal. Als de planning het toelaat, is er de mogelijkheid om naar of van andere plaatsen te varen. Er is ook de mogelijkheid om “one ways” te doen.

Voor meer informatie kijk op de website Het is mogelijk om de boot voor enkele dagen te huren, inclusief de bemanning. Het kan ook opgenomen worden in een rondreis ga hiervoor naar onze contactpagina


Corona maatregelen

Let op: Momenteel is deze zeilvakantie niet te boeken. Door het uitbreken van het Covid-19 virus is het niet langer mogelijk deze vakantie aan te bieden. De veiligheid en gezondheid van de gasten en bemanning staat voorop. Voor meer informatie omtrent de actuele stand van zaken en het herstarten van de activiteiten neem direct contact op met Best of Lusitania.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.