Zomer ten einde

De zomer ten einde

Nu het alweer 15 september is loopt de zomer ten einde en gaan we de herfst tegemoet. Een periode dat mensen vaak nog nagenieten van hun afgelopen (zomer)vakantie. Ook een periode dat men alweer voorzichtig gaat denken waar de reis volgend jaar naar toe zal gaan. Of zomaar een trip tussendoor……

Rondreizen Portugal 3

 

Ook Rondreizen Portugal kijkt voorzichtig terug op een geslaagd eerste jaar. In dit bericht gaan we daar nog niet teveel van prijsgeven. Dat bewaren we voor de eerste nieuwsbrief welke over ca 2 weken zal verschijnen. In het afgelopen jaar heeft Rondreizen Portugal enkele reizen mogen adviseren, een behoorlijk netwerk opgebouwd van deelnemende accommodaties, samenwerkingsverbanden aangegaan met organisaties en bedrijven die activiteiten aanbieden, naamsbekendheid opgebouwd.

Het aankomende jaar wordt dit verder uitgebreid, wordt het netwerk met deelnemende accommodaties verder geprofessionaliseerd en uitgebreid, gaan we op zoek naar nog meer activiteitenorganisaties om een samenwerking mee aan te gaan, worden de bedachte themareizen verder uitgewerkt én wordt er gestart met de uitvoer van een advertentie- en acquisitieplan.

Rondreis maken

Wil jij een rondreis maken door Portugal maar weet je niet waar, wat en hoe? Laat je dan adviseren door Rondreizen Portugal. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden stelt Rondreizen Portugal voor jou een reisadvies samen.

Accommodatie of activiteit aanmelden

Heb jij een accommodaties in Portugal welke beschikbaar is voor verhuur aan derden? Bied je een activiteit aan in Portugal? Wil je deelnemende partner worden bij Rondreizen Portugal? Meld je dan aan of vraag informatie via de website. Alles gaat in overleg, de enige voorwaarden is dat jouw accommodatie een AL-nummer heeft of dat de procedure hiervoor is opgestart c.q. dat je activiteit over de vereiste vergunningen beschikt.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief zal 3 á 4 keer per jaar gaan uitkomen met daarin een aantal vaste rubrieken. Rubrieken als “accommodatie in het zonnetje”, “bezienswaardigheid uitgelicht”, “activiteit onder de aandacht” en “ervaringen van gasten”.

Wil jij op wat op welke wijze dan ook een bijdrage leveren aan de nieuwsbrief dan kan je bijdrage gemaild worden naar Rondreizen Portugal. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de website.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.