Accommodaties rondreizen

Accommodatie overzicht

Op de volgende pagina’s vindt het accommodatie overzicht van deelnemende accommodaties in Portugal. Rondreizen Portugal adviseert graag uw ideale rondreis door dit schitterende land. Wij werken daarvoor samen met ruim 80 vakantieverblijven verspreid over het hele land. U kunt bij al deze accommodaties direct boeken zonder onze tussenkomst!

Rondreizen Portugal adviseert u graag. Geef uw wensen door en wij stellen een reis op maat voor u samen. De route, de accommodaties, bezienswaardigheden en activiteiten alles compleet. Binnen enkele dagen na uw eerste aanvraag hebben we al een eerste voorstel voor u klaar. Samen met u gaan we dit verder afstemmen op uw wensen. Hoe fijn is dit. Niets hoeven regelen, alleen maar voor genieten voor een heerlijke vakantie naar een schitterend land.

Kies uit het accommodatie overzicht

Wilt u liever zelf uitzoeken wat uw route zal worden en waar u gaat slapen. Wilt u zelf de accommodaties regelen op voorhand. Bent u iemand die op de bonnefooi op vakantie gaat en wel ziet waar u de volgende avond slaapt. Ook dan is deze website een goede basis om mee op vakantie te gaan naar Portugal. In ons accommodatie overzicht en op de google maps landkaart kunt u precies zien waar onze deelnemende partners liggen en wie het zijn.

Kiest u voor deze manier ook dan kunt u verzekerd zijn dat u alleen bij de beste accommodaties terecht komt. Allemaal bijzondere kleinschalige unieke accommodaties. De meeste accommodaties worden gerund door Nederlandstalige maar ook bij lokale Portugese alojamento Local  bent u van harte welkom.

In Portugal is het wettelijk verplicht dat alle logies aanbiedende organisaties die hun deuren open stellen voor betalende gasten een licentie nummer hebben. U kunt dit zelf nakijken in het Registo Nacional de Turismo. Om het u wat makkelijker te maken hebben wij dit nummer daarom al vermeld bij de deelnemende partners. Bij sommige deelnemende accommodaties staat nog geen nummer omdat deze nog met de aanvraagprocedure bezig zijn. Wij houden voor u dit proces in de gaten zodat u verzekerd bent dat u bij een geregistreerde accommodatie terecht komt.

Indeling accommodatie overzicht

Allereerst treft u een fotopagina aan waarop u in één oogopslag alle accommodaties kunt zien. Tevens is er een pagina waarop alle accommodaties met uitgebreide- of basisvermelding beschreven staan voorzien van een foto van de accommodatie. Daarnaast is er pagina met een landkaart van Portugal waarop ook alle accommodatie staan die partner zijn bij Rondreizen Portugal. Ook treft u hier plaatsnamen aan waar deelnemende accommodaties gehuisvest zijn. U kunt zoeken op naam, plaatsnaam, regio en tevens ook op soort accommodatie. Er is geen onderscheidt gemaakt in de soort accommodatie. Het aanbod is heel breed en gaat van een (familie)hotel tot een kleine authentieke Portugese quinta. Van een glamping tot Bed and Breakfast en van appartementen tot complete huizen/villa’s.

 

  1. Foto overzichtpagina van alle deelnemende accommodaties
  2. Beschrijving deelnemende accommodaties
  3. Accommodatie zoeken

Aanmelden van accommodatie

Heeft u ook een accommodatie en wilt u ook ook opgenomen worden in dit accommodatie overzicht van Rondreizen Portugal? Wilt daarbij ook een gratis vermelding krijgen in de Facebook groep Rondreizen Portugal? Vult u dan het aanmeldformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor meer informatie over de vermelding en de plaatsing op de website.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.