Accommodaties Portugal

Op de volgende pagina’s vindt het accommodatie overzicht van deelnemende accommodaties Portugal. Rondreizen Portugal adviseert graag uw ideale rondreis door dit schitterende land. Wij werken daarvoor samen met ruim 80 vakantieverblijven verspreid over het hele land. U kunt bij al deze accommodaties direct boeken zonder onze tussenkomst!

Wilt u liever zelf uitzoeken wat uw route zal worden en waar u gaat slapen. Wilt u zelf de accommodaties regelen op voorhand. Bent u iemand die op de bonnefooi op vakantie gaat en wel ziet waar u de volgende avond slaapt. Ook dan is deze website een goede basis om mee op vakantie te gaan naar Portugal. In ons accommodatie overzicht en op de google maps landkaart kunt u precies zien waar onze deelnemende partners liggen en wie het zijn.

Kiest u voor deze manier ook dan kunt u verzekerd zijn dat u alleen bij de beste accommodaties terecht komt. Allemaal bijzondere kleinschalige unieke accommodaties. De meeste accommodaties worden gerund door Nederlandstalige maar ook bij lokale Portugese alojamento Local  bent u van harte welkom.

Note door Rondreizen Portugal: alle vermeldingen op deze website zijn op basis van de door de accommodaties doorgegeven informatie. Rondreizen Portugal controleert uitsluitend het licentie nummer. Wijzigingen in adres, email, telefoon, website en openstelling is geheel ter verantwoording van de accommodaties zelf. Rondreizen Portugal is hierin geen verantwoordelijke.

Licentie

 

In Portugal is het wettelijk verplicht dat alle logies aanbiedende organisaties die hun deuren open stellen voor betalende gasten een licentie nummer hebben. U kunt dit zelf nakijken in het Registo Nacional de Turismo. Om het u wat makkelijker te maken hebben wij dit nummer daarom al vermeld bij de deelnemende partners. Bij sommige deelnemende accommodaties staat nog geen nummer omdat deze nog met de aanvraagprocedure bezig zijn. Wij houden voor u dit proces in de gaten zodat u verzekerd bent dat u bij een geregistreerde accommodatie terecht komt.

 

 

Aanmelden van accommodatie

 

Heeft u ook een accommodatie en wilt u ook ook opgenomen worden in dit accommodatie overzicht van Rondreizen Portugal? Wilt daarbij ook een gratis vermelding krijgen in de Facebook groep Rondreizen Portugal? Vult u dan het aanmeldformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor meer informatie over de vermelding en de plaatsing op de website.

 

Vind hier je accommodatie

(PS: is de onderstaande landkaart niet te zien zet dan eenmalig je adblock uit voor deze pagina)

 

Booking.com