Aanmeldformulier accommodatie

Aanmeldformulier voor een vermelding op website en google maps

Via onderstaand aanmeldformulier kan je je makkelijk aanmelden. Rondreizen Portugal hanteert diverse vermeldingsvormen. Lees deze daarom de onderstaande beknopte algemene voorwaarden goed door voor de juiste aanmelding en condities. Na aanmelding krijgt u de uitgebreide algemene voorwaarden separaat toegestuurd.

De vermeldingen

Uitgebreide vermelding op de nieuwe website á € 35,00 per jaar. Hiervoor wordt er een foto van de accommodatie geplaatst voorzien van een korte tekst én ook een link naar de eigen website *1). Tevens wordt de accommodatie opgenomen in het accommodatie overzicht op de landkaart én ook op de overzichtspagina. Op de google landkaart staat de accommodatie met een directe vermelding naar de website. In de overzichtstabel komt zowel een directe link naar de website via de accommodatie naam. Alsook een directe link naar uw boekingskalender of boekingspagina. Ook krijg je dan een pagina onder “accommodatie eigenaren aan het woord”. Tot slot benoemen wij de accommodatie regelmatig op social media.

Basisvermelding voor € 20,00 per jaar. Hiervoor wordt er een foto met een korte tekst van de accommodatie geplaatst. Bij de tekst nemen we een directe link op naar de accommodatie. Tevens wordt de accommodatie ook opgenomen in het accommodatie overzicht op de landkaart én op de overzichtspagina.

Gratis vermelding op de website. De accommodatie blijft wel opgenomen in het bestand voor de rondreizen. Er komt een foto op de website te staan en je accommodatie wordt vermeld in het overzicht van deelnemende accommodaties. Alsook op de landkaart komt de accommodatie te staan.

 • Alle genoemde bedragen zijn exclusief IVA

Overige informatie aanmelden

Bij een uitgebreide vermelding aangevuld met een linkvermelding á € 35,00 per jaar is het tevens mogelijk om 1x per jaar een gratis mini advertentie te laten plaatsen in één van de nieuwsbrieven van Rondreizen Portugal. Stuur jouw advertentie naar rondreizenportugal@gmail.com. Plaatsing is op volgorde van binnenkomst.

Staat uw accommodatie vermeld op Rondreizen Portugal dan krijgt u tevens (beperkte) ondersteuning bij vragen op het gebied administratie, opgaven facturen bij finanças, aangifte segurança social, melding bij SIBA-SEF. Tevens ook tips aangaande beveiliging website, AVG, privacyverklaring en vermelding licentienummer. Voor meer informatie zie ook Portugalore voor uitgebreidere adviezen en begeleiding.

*1) Heeft u geen eigen website dan is het mogelijk om tegen een bedrag van € 50 per jaar uw accommodatie te presenteren op een uitgebreide pagina. U krijgt een directe link naar de pagina welke u kunt gebruiken om uw gasten naar te verwijzen. Wilt u een website laten maken dan kan dit met korting bij Portugalore, webdesign

Een jaar loopt van 1 juni tot en met 31 mei. Meld je je na 1 juni aan dan wordt er naar pro rato verrekend.

In verband met de moeilijke tijden veroorzaakt door Covid-19 worden alle abonnementen afgesloten voor 31 mei 2021 kosteloos verlengd tot en met 31 mei 2022. Er wordt niet naar pro rato verrekend.

Opzegtermijn en stop zetten vermelding:

Uiterlijk op 30 april dient er te worden opgezegd voor de nieuwe periode. Indien dit niet het geval is wordt de vermelding automatisch met een jaar verlengd.

  Logo rondreizenportugal

  Wij verzoeken u om seperaat een foto mee te sturen onder vermelding van uw accommodatie naam naar rondreizenportugal@gmail.com

  Kies hier je soort vermelding:

  U verklaart hiermee de Uitgebreide algemene voorwaarden"> gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan

  Met het invullen van dit contactformulier bevestigd u ons privacybeleid gelezen te hebben.:


  Wil je eerst meer weten voordat je je gaat aanmelden neem dan even contact op via onze contactpagina

  De digitale concierge

  Digitale concierge aanmeldformulier

  Ken jij de digitale concierge al? Dé app die eigenlijk elke accommodatie eigenaar zou moeten hebben. Stel je gasten van te voren via de app op de hoogte van je huisregels. Laat mensen weten hoe laat ze kunnen inchecken en uitchecken. Hoe laat het ontbijt is, waar de auto te parkeren en geef alvast de wifi code. Laat op voorhand de mooiste bezienswaardigheden al zien. Geef ook alvast tips over de lekkerste restaurantjes en terrasjes. Het nummer van een taxi service en ook de supermarkt. Kortom alles wat je gasten doorgaans aan je vragen kan je nu alvast in de app zetten.

  Een waardevolle aanvulling ook op het verplichte informatieboek voor de gasten. Nu in digitale vorm én middels een code alleen beschikbaar voor jouw gasten die bij jou geboekt hebben. Meer informatie over de digitale concierge vind je hier. De app is geschikt voor IPhone en Android. Wil je eerst een op maat gemaakt voorbeeld zien? Vraag dit dan aan bij Bed and Breakfast Casa Traca

  Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.