Aanmeldformulier voor een vermelding op website en google maps

Via onderstaand aanmeldformulier kan je je makkelijk aanmelden. Rondreizen Portugal hanteert diverse vermeldingsvormen. Lees deze daarom de onderstaande beknopte algemene voorwaarden goed door voor de juiste aanmelding en condities. Na aanmelding krijgt u de uitgebreide algemene voorwaarden separaat toegestuurd.

De vermeldingen

Uitgebreide vermelding op de nieuwe website á € 50,00 eenmalig. Hiervoor wordt er een foto van de accommodatie geplaatst voorzien van een korte tekst én ook een link naar de eigen website *1). Tevens wordt de accommodatie opgenomen in het accommodatie overzicht op de landkaart én ook op de overzichtspagina. Op de google landkaart staat de accommodatie met een directe vermelding naar de website. In de overzichtstabel komt zowel een directe link naar de website via de accommodatie naam. Alsook een directe link naar uw boekingskalender of boekingspagina. Ook krijg je dan een pagina onder “Accommodatie eigenaren aan het woord“. Tot slot benoem ik de accommodatie regelmatig op social media.

Enkelvoudige vermeldingen De huidige, per 8 juni 2021, enkelvoudige vermeldingen blijven zonder tegenbericht gehandhaafd. Indien deze aangepast dienen te worden moeten zij omgezet worden in een uitgebreide vermelding.

Aanpassingen/toevoegingen: Indien er aan een bestaande (uitgebreide) vermelding wijzigingen dienen te gebeuren dan bedragen de kosten hiervoor € 10,00 per keer.

  • Alle genoemde bedragen zijn exclusief IVA

Overige informatie aanmelden

Bij een uitgebreide vermelding aangevuld met een linkvermelding is het tevens mogelijk om 1x per jaar een gratis mini advertentie te laten plaatsen in één van de nieuwsbrieven van Rondreizen Portugal. Stuur jouw advertentie naar rondreizenportugal@gmail.com. Plaatsing is op volgorde van binnenkomst.

Staat uw accommodatie vermeld op Rondreizen Portugal dan krijgt u tevens (beperkte) ondersteuning bij vragen op het gebied administratie, opgaven facturen bij finanças, aangifte segurança social, melding bij SIBA-SEF. Tevens ook tips aangaande beveiliging website, AVG, privacyverklaring en wettelijke vermelding volgens de Portugese wetgeving. Voor meer informatie zie ook Portugalore voor uitgebreidere adviezen en begeleiding.

*1) Heeft u geen eigen website dan is het mogelijk om tegen een bedrag van € 50 per jaar uw accommodatie te presenteren op een uitgebreide pagina. U krijgt een directe link naar de pagina welke u kunt gebruiken om uw gasten naar te verwijzen. Wilt u een website laten maken dan kan dit met korting bij Portugalore, webdesign

Opzegtermijn en stop zetten vermelding:

Opzeggen kan op elk gewenst moment

Wil je eerst meer weten voordat je je gaat aanmelden neem dan even contact op via onze contactpagina

Aanmelden accommodaties

Meld hier je accommodatie aan voor plaatsing op de website. Het betreft altijd een uitgebreide vermelding. Factuur volgt seperaat.

Stap 1 van 2

Naam(Vereist)
Factuur adres(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

De digitale concierge

Digitale concierge aanmeldformulier

Ken jij de digitale concierge al? Dé app die eigenlijk elke accommodatie eigenaar zou moeten hebben. Stel je gasten van te voren via de app op de hoogte van je huisregels. Laat mensen weten hoe laat ze kunnen inchecken en uitchecken. Hoe laat het ontbijt is, waar de auto te parkeren en geef alvast de wifi code. Laat op voorhand de mooiste bezienswaardigheden al zien. Geef ook alvast tips over de lekkerste restaurantjes en terrasjes. Het nummer van een taxi service en ook de supermarkt. Kortom alles wat je gasten doorgaans aan je vragen kan je nu alvast in de app zetten.

Een waardevolle aanvulling ook op het verplichte informatieboek voor de gasten. Nu in digitale vorm én middels een code alleen beschikbaar voor jouw gasten die bij jou geboekt hebben. Meer informatie over de digitale concierge vind je hier. De app is geschikt voor IPhone en Android. Wil je eerst een op maat gemaakt voorbeeld zien? Vraag dit dan aan bij Bed and Breakfast Casa Traca