Aanmelden activiteit

Aanmelden activiteit in Portugal

Aanmelden activiteit kan makkelijk via onderstaand contactformulier. De vermeldingen komen overeen met de vermeldingen voor accommodaties. Echter zijn er wel enkele afwijkingen. Lees dit derhalve goed door.

De vermeldingen

Er zijn 2 soorten vermeldingen mogelijk om je activiteit onder de aandacht te brengen via Rondreizen Portugal. Aanmelden activiteit middels:

Uitgebreide vermelding  € 35,00 per jaar.

Hiervoor neem ik jou activiteit op onder de pagina Activiteiten. Hier komt een introductie tekst te staan  van 150 á 250 woorden voorzien van 1 of 2 foto’s en een link naar de eigen website. Afhankelijk van de soort activiteit komt er een uitgebreide tekst op één van de themareizen pagina’s te staan met link en foto’s. Tevens komt je activiteit ook op google maps te staan. Biedt je in combinatie met de activiteit ook accommodatie aan dan komt er ook een vermelding in de tabel.

Basisvermelding  € 25,00 per jaar.

De basisvermelding is als hierboven met uitzondering van de vermelding onder ‘thema-reizen’.

Overige informatie aanmelden activiteit

Bij een uitgebreide vermelding aangevuld met een linkvermelding á € 35,00 per jaar is het tevens mogelijk om 1x per jaar een gratis mini advertentie te laten plaatsen in één van de nieuwsbrieven van Rondreizen Portugal. Stuur jouw advertentie naar rondreizenportugal@gmail.com. Plaatsing is op volgorde van binnenkomst.

Staat uw accommodatie/activiteit vermeld op Rondreizen Portugal dan krijgt u tevens (beperkte) ondersteuning bij vragen op het gebied administratie, opgaven facturen bij finanças, aangifte segurança social, melding bij SIBA-SEF. Tevens ook tips aangaande beveiliging website, AVG, privacyverklaring en vermelding licentienummer. Voor meer informatie zie ook Portugalore voor uitgebreidere adviezen en begeleiding.

*1) Heeft u geen eigen website dan is het mogelijk om tegen een bedrag van € 50 per jaar uw accommodatie te presenteren op een uitgebreide pagina. U krijgt een directe link naar de pagina welke u kunt gebruiken om uw gasten naar te verwijzen. Wilt u een website laten maken dan kan dit met korting bij Portugalore, webdesign

Een jaar loopt van 1 juni tot en met 31 mei. Meld je je na 1 juni aan dan wordt er naar pro rato verrekend.

Opzegtermijn en stop zetten vermelding:

Uiterlijk op 30 april dient er te worden opgezegd voor de nieuwe periode. Indien dit niet het geval is wordt de vermelding automatisch met een jaar verlengd.

  Logo rondreizenportugal

  Laat ons weten of wij indien nodig aanvullende informatie van uw website mogen gebruiken
  Ik geef toestemming om meer informatie van mijn website te halenIk geef GEEN toestemming om meer informatie van mijn website te halen

  Wij verzoeken u om seperaat een foto mee te sturen onder vermelding van uw activiteit naam naar rondreizenportugal@gmail.com

  Kies hier je soort vermelding:

  Met het invullen van dit contactformulier bevestigd u ons privacybeleid gelezen te hebben.:


  Wil je eerst meer weten voordat je je gaat aanmelden neem dan even contact op via onze contactpagina

  De digitale concierge

  Digitale concierge Ken jij de digitale concierge al? Dé app die eigenlijk elke accommodatie eigenaar zou moeten hebben. Stel je gasten van te voren via de app op de hoogte van je huisregels. Laat mensen weten hoe laat ze kunnen inchecken en uitchecken. Hoe laat het ontbijt is, waar de auto te parkeren en geef alvast de wifi code. Laat op voorhand de mooiste bezienswaardigheden al zien. Geef ook alvast tips over de lekkerste restaurantjes en terrasjes. Het nummer van een taxi service en ook de supermarkt. Kortom alles wat je gasten doorgaans aan je vragen kan je nu alvast in de app zetten.

  Een waardevolle aanvulling ook op het verplichte informatieboek voor de gasten. Nu in digitale vorm én middels een code alleen beschikbaar voor jouw gasten die bij jou geboekt hebben. Meer informatie over de digitale concierge vind je hier. De app is geschikt voor IPhone en Android. Wil je eerst een op maat gemaakt voorbeeld zien? Vraag dit dan aan bij Bed and Breakfast Casa Traca

  Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.