Onder de over Portugal vallende pagina’s kunt u veel informatie vinden en foto’s bekijken over en van Portugal.

De bestuurlijke indeling van Portugal is niet de makkelijkste.

Regios NUTS II Portugal Over-Portugal

Regio’s

Historische provincies Portugal Over-Portugal

Historische provincies

Onderstaand houden wij dan ook de genoemde regio’s aan.

Hoe graag wij het ook zouden willen het is voor ons niet haalbaar om overal zelf alles te bezichtigen en onze ervaringen & belevingen met u te delen. Van de plaatsen waar wij wel persoonlijk geweest zijn delen wij graag foto’s en informatie met u. Veel informatie is ook verkregen via internet en uit diverse boeken. Een grote bron is hierbij @Wikipedia geweest. Onze dank hiervoor.

Onze wens is natuurlijk om alles ooit zelf te gaan bezichtigen en rondreizen te gaan maken. Bovenaan op onze lijst staan de Açoren en Madeira. Net als wellicht ook bij u. Wij proberen echter ook de onbekende en minder voor de hand liggende gebieden te bezoeken. In contact te komen met de bevolking om zo nog meer te kunnen delen met u.

Voor alle geplaatste foto’s welke niet van onze eigen hand zijn geldt dat wij toestemming hebben gekregen van de makers van de foto’s om deze te mogen plaatsen. In de meeste gevallen staat de naam van de auteur erbij vermeld tenzij uitdrukkelijk verzocht dit niet te melden. Mede dankzij hen komt dan ook deze website over Portugal tot stand.