Winkel

Reisproducten winkel

Op deze pagina vindt u alle producten & diensten om van en naar Portugal te komen. Ook vindt u hier diverse artikelen die uw reis makkelijker en prettiger kunnen maken. In ‘onze’ online winkel kunt u terecht voor het rechtstreeks boeken van vliegtickets naar Porto, Lissabon en Faro. Wilt u een auto huren en/of uw eigen auto parkeren bij de luchthaven. Liever een taxi naar de luchthaven. Alles is mogelijk. Ook is er gedacht aan de reisproducten zoals koffers en tassen.

Hoe werkt het? U klikt op de foto, banner van uw keuze en wordt dat geleid naar de website van de betreffende aanbieder. Hier kunt u op de vertrouwde wijze uw tickets boeken, auto huren en/of uw bestelling plaatsen. U betaalt rechtstreeks aan de aanbieder. Rondreizen Portugal fungeert slechts als doorgeefluik tussen u en de leveranciers van de diensten en producten.

Wij bieden u deze service aan middels affiliate marketing. Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners belonen voor de gegenereerde verkopen of leads die de affiliate heeft aangeleverd. Wij krijgen derhalve een (heel) klein bedrag elke keer als u gebruik maakt van één van deze aanbiedingen. Onder andere hiermee bekostigen wij deze website.

Krijgt u de banners niet in beeld mogelijk staat uw advertentie blokker aan. Zet deze uit op uw computer. Hulp nodig neem dan even contact met ons op.

ReisChecker.nl

winkel rondreizen portugal


Voor uw gemak hebben we de ‘winkel’ in enkele categorieën verdeeld.

Reacties zijn gesloten.