Thema-reizen

Rondreizen Portugal is nog volop in ontwikkeling. Thema-reizen is ook een onderdeel van Rondreizen Portugal. Dit is tevens een concept wat altijd in ontwikkeling is. Neem daarom dan ook regelmatig even een kijkje op deze pagina en blijf daarmee op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wandelreizen.

De wandelreizen worden onderverdeeld in meerdere categoriën:

  • U wandelt zelf van accommodatie naar accommodatie wel/niet met rustdagen ertussen en uw bagage wordt nagebracht
  • U verblijft steeds enkele dagen in een accommodatie van waaruit u wandelingen in de (weide) omgeving maakt onder begeleiding van een gids, voordat u verder trekt naar de volgende accommodatie.
  • Camino reizen: de Camino Portuguésa en de Camino Variante Esperitiual. Hiervoor werken we onder andere samen met een organisatie in Galicië.

Meer over wandelen in Portugal

Mindfulness- en retreatmentreizen & creatieve reizen

  • Tijdens deze reizen verblijft u bij een aantal accommodaties die diverse faciliteiten aanbieden voor rust, ontspanning en mindfulness.
  • Veelal worden deze reizen gecombineerd met creatieve activiteiten als schilderen en mozaïeken.

“Op zoek naar een huis” reizen: 

  • Wilt u ook verhuizen naar Portugal of bent u op zoek naar de ideale eigen vakantiewoning maar weet u nog niet waar? Dan is een rondreis via Rondreizen Portugal de ideale manier om én het land te verkennen én op zoek te gaan naar uw droomhuis. U gaat op zoek naar uw ideale regio en wij brengen u in contact met een makelaar die u vervolgens verder kan helpen. Dit concept staat nog in de kinderschoenen maar inmiddels hebben we al met enkele makelaars contact gelegd.

Motorrondreizen

  • Voor deze reizen zijn inmiddels de eerste contacten gelegd. Hier houden we op de hoogte van de vorderingen

Combinatie reis Galicië – Noord Portugal

 

U kunt over de bovenstaande reizen contact met ons opnemen voor meer informatie