Over de eigenaren van Aurora Mar

Vertel even kort iets over jezelf/jullie zelf zodat de gasten weten bij wie zij terecht komen

Pensionado, wonend in Zeeland bij de Westerschelde. Vroeger werkzaam in de financiële wereld dus heb spaarcentjes op goede manier weten te beheren, zo blijkt altijd achteraf. Liet de middelen niet op een spaarrekening staan maar investeerde in onroerend goed in de Algarve, Portugal. Dit wordt verhuurd aan vakantiegangers en overwinteraars van velerlei nationaliteiten.

Het vinden van clienten behoort tot mijn dagelijkse bezigheden. Voor de huurders is er een Nederlandse gastvrouw die hen wegwijs kan maken, de werksters aanstuurt en waar men terecht kan bij mogelijke vragen. We streven naar het leveren van compleetheid op een eersteklas locatie zodat zorgeloos van de vakanties kan worden genoten. Gelukkig hebben we veel “terugkomers”.

Over de locatie van Aurora Mar

Vertel iets over waarom juist dit huis/deze plek jullie accommodatie geworden is

Ons appartement met 2 slaapkamers ligt in het gezellige en vooral ‘s-zomers levendige kustdorp Praia do Carvoeiro. Aan de, naar het strand en dorpsplein aflopende straat Estrado. do Farol. We kozen voor dit appartement vanwege de mooie centrale ligging, vlak bij zee en bij alle faciliteiten. Ook omdat er een lift is en een zwembad. In een deel van de Algarve dat buiten het peperdure en mondaine centraal Algarve ligt, maar wel slechts 60km van de luchthaven Faro vandaan. Alle ingrediënten voor een fijne vakantie.

De accommodatie

Vertel iets over de accommodatie, wat maakt jullie accommodatie zo uniek. Vertel hier niet de feiten die men ook op de website kan terugvinden als het aantal kamers etc.

Wat ons appartement zo aantrekelijk maakt is de ligging aan de rand van het centrum, de lift naar de etage en natuurlijk het besloten zwembad dat alleen voor bewoners van het gebouwtje toegankelijk is. Voor de liefhebbers van een kopje koffie, ontbijtje en een drankje is er Cafe Fino, vlak bij de ingang. In de vele restaurants in de direkte omgeving is ruime keuze uit het soort maaltijden die men wil nuttigen: Portugees, Indiër, Chinees, Turks, Italiaans

De omgeving

Vertel iets over de omgeving. Wat is een must see en/of must do in de directe omgeving van jouw accommodatie. Maximale afstand 30 minuten met de auto

Het appartement ligt op 60km van het vliegveld Faro, dus circa 45 minuten rijden. Vlieg je op Lissabon of Sevilla dan duurt de rit ongeveer 2.5 uur. Veel van onze huurders nemen een taxi of shuttleservice vanaf Faro luchthaven want, wanneer je je beperkt tot het dorp Praia do Carvoeiro is een (huur)auto niet essentieel. Alles wat je wilt doen is immers op loopafstand van het appartement beschikbaar.

Dat betekent echter wel dat het verkennen van de prachtige Algarve beperkt is. Gelukkig zijn er ook bussen die je brengen naar het waterpark Slide&Splash in het bijgelegen Estombar of, voor de wintergasten, naar het overdekte zwembad in Lagoa. Maar ook in Carvoeiro zelf zijn mooie dingen te zien en te doen. Tegenover het appartement ligt een korte straat die je brengt naar A Boneca, een restaurantje tussen de rotsen van Algar Seco.

Hier begint ook de mooie houten wandelpromenade die langs de kust voert naar het centrum en het strand van Carvoeiro. Een wat groter strand is Praia de Centianes dat op een kwartiertje lopen ligt. Voor de golfers ligt de courses Vale do Milho (9-hole) op loopafstand en rijdt u in 10 minuten naar de prachtige 18-hole Pestana courses Gramacho en Vale da Pinta.

De beste periode

Wanneer is de ‘beste’ tijd om naar jouw accommodatie te komen en waarom.

De beste tijd om naar de Algarve te komen is zeer persoonlijk. Wil je rust, zon en zee dan kan dat zelfs in de winter. Zoek je vertier, muziek, levendigheid en dergelijke, dan is de zomer bij uitstek de aangewezen tijd om ons appartement te huren. Wat mij betreft is elke tijd en elk jaargetijde een goed moment om in de Algarve te genieten. (en dat doen we zo vaak mogelijk).

Speciale aanbieding

Heb je speciaal voor de nieuwsbrief een aanbieding of heb je altijd een leuke aanbieding/samenwerking die je onder de aandacht wilt brengen

De prijzen voor de huur van ons appartement zijn per week vastgesteld en veschillen natuurlijk per seizoen. Belangrijk is te weten dat het All-In prijzen zijn en dat er, bij normaal gebruik, geen cent komt bovenop de overeengekomen prijs. Ook berekenen we geen borg.
Huurt u voor een langere periode, dan geven we graag een mooie korting op de All-In prijs.

Tot slot

Vertel hier wat je verder nog kwijt wilt

Ons streven is om u een fijne en ontspannende vakantie aan te bieden in ons appartement. We vinden locatie, compleetheid en een prima service een eerste vereiste. En gaat u overwinteren, let u er dan op dat uw woning ook verwarmd kan worden. De nachten kunnen koud zijn in de winter. Spreek tevoren af wie de kosten voor verwarming betaalt want dat zit niet bij iedereen in de prijs begrepen.

Samenwerking met Rondreizen Portugal

Het zou leuk zijn als je nog iets wilt vermelden over (je samenwerking met) Rondreizen Portugal

Net begonnen met de vermelding op de site Rondreizen Portugal en heb grote verwachtingen.

Contactgegevens

+31 (0)6 13 25 98 17