Nieuwsbrief april 2019

Rondreizen Portugal, ontstaan als een adviesorgaan voor het adviseren van rondreizen door Portugal, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig platform. Een platform welke al meer dan 60 accommodaties een plek biedt om zichzelf te profileren. Doorgaans zijn dit accommodaties met Nederlandssprekende eigenaren. Ook een platform waar veel informatie te vinden is voor wie op vakantie wil naar Portugal. Nog steeds is het natuurlijk mogelijk dat Rondreizen Portugal jou een reis op maat adviseert. Advies en informatie zijn ook te vinden in de gestaag groeiende  facebookgroep en facebookpagina. Deze beiden platformen zijn er voor en door jou, de lezer – de reiziger naar Portugal – de Portugal liefhebber. Maak vooral gebruik van deze social media mogelijkheden.

Rondreizen door Portugal, flexibel en op maat geadviseerde reizen door Rondreizen Portugal of op eigen houtje een zelf samengestelde reis maken. De nieuwsbrieven van Rondreizen Portugal zijn er om jou nog meer informatie te geven over dit prachtige land en haar gewoonten. Naast alle informatie voorzieningen die we al hebben als onze website, onze facebookpagina, onze facebookgroep en ons instagram-account nu ook onze nieuwsbrief.

Inleiding nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief is geheel gevuld met onze partner accommodaties die een glamping hebben. Veelal hebben deze accommodaties ook nog andere verhuurmogelijkheden voor een heerlijke vakantie in Portugal.

Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief. Wil je met jouw verhaal, accommodatie en/of activiteitenorganisatie ook in de volgende nieuwsbrief staan. Stuur dan even een mail naar rondreizenportugal@gmail.com of kijk op onze website www.rondreizenportugal.com

José van der Zwan

Lees verder…………………. veel leesplezier!

Rondreizen Portugal 5