Nieuwsbrief juli 2019

Rondreizen Portugal. Niet alleen een platform waar gasten en accommodaties elkaar kunnen vinden. Ook een informatiebron over Portugal waar het ‘vakantie’ betreft. Waar wil je heen op vakantie in Portugal. Het land is zo divers en heeft zoveel te bieden dat het moeilijk een keuze maken is. Met deze website tracht Rondreizen Portugal een overzicht te bieden van bijzondere en mooie bezienswaardigheden. Wat is er te zien en te doen in het gebied waar jij op vakantie gaat. Wellicht bepaal jij je bestemming juist op basis van de bezienswaardigheden. Er is al veel te vinden maar in de , nabije, toekomst zal er nog meer informatie bijkomen op de website. Daarnaast is de website tevens ook als opstapje voor mensen die graag een reis helemaal willen laten adviseren. Flexibel, op maat samengesteld naar jouw wensen, mogelijkheden en interesses.

Uitbreiden website met vakantie verhalen | reisverslagen

Om andere vakantiegangers een nog beter beeld te geven zodat zij makkelijker een keuze kunnen maken gaan wij reisverhalen/ reisverslagen van vakantiegangers publiceren op onze website. Wil jij jouw vakantieverhaal delen met anderen stuur dit dan naar Rondreizen Portugal Ben je niet zo’n schrijver maar wil je wel graag hieraan meewerken. Laat het dan even weten dan stuur ik jouw een vragenlijstje aan de hand waarvan je het een en ander kan vertellen.

In deze nieuwsbrief enkele accommodaties in het zonnetje. Ben je nog op zoek naar een fijne vakantie bestemming lees dan even verder. De volgende nieuwsbrief zal weer uitgebreider zijn. Het thema zal dan een regio in Portugal zijn, welke is nog niet bekend.

Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief. Wil je met jouw verhaal, accommodatie en/of activiteitenorganisatie ook in de volgende nieuwsbrief staan. Stuur dan even een mail naar rondreizenportugal@gmail.com of kijk op onze website www.rondreizenportugal.com

José van der Zwan

Lees verder…………………. veel leesplezier!

Rondreizen POrtugal nieuwsbrief 4