Nieuwsbrief december 2018

Hierbij alweer de tweede nieuwsbrief wat vliegt de tijd. De website is alweer bijna 8 maanden online, de facebookgroep en facebookpagina groeien gestaag. Daarnaast al bijna 10 reizen mogen adviseren en een veelvoud van mensen tips mogen geven. Ik ben klaar voor het nieuwe jaar om weer mooie reizen te mogen adviseren.

Rondreizen door Portugal, flexibel en op maat geadviseerde reizen door Rondreizen Portugal of op eigen houtje een zelf samengestelde reis maken. De nieuwsbrieven van Rondreizen Portugal zijn er om jou nog meer informatie te geven over dit prachtige land en haar gewoonten. Naast alle informatie voorzieningen die we al hebben als onze website, onze facebookpagina, onze facebookgroep en ons instagram-account nu ook onze nieuwsbrief.

Inleiding nieuwsbrief

Ook deze nieuwsbrief vulde zich uiteindelijk zelf. Er is zoveel wat Portugal te bieden heeft waar begin je dan of waar trek je de grens?  Flexibel en dynamisch zijn twee woorden die typerend zijn voor Rondreizen Portugal. Kijk gerust rond op deze website voor jouw ideale reis, wij adviseren je graag.

Onze volgende nieuwsbrief zal geheel in het teken staan van glampings in Portugal. Daarbij opgenomen ook een mooie route langs de verschillende glampings die deel uitmaken van Rondreizen Portugal. Wil jij een dergelijke rondreis maken wacht dan niet met aanvragen tot het uitkomen van de nieuwsbrief maar informeer nu alvast naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief. Wil je met jouw verhaal, accommodatie en/of activiteitenorganisatie ook in de volgende nieuwsbrief staan. Stuur dan even een mail naar rondreizenportugal@gmail.com of kijk op onze website www.rondreizenportugal.com

José van der Zwan

Lees verder…………………. veel leesplezier!

Rondreizen Portugal 3