Eigenaren Moshi en Stoffel

Vertel even kort iets over jezelf/jullie zelf zodat de gasten weten bij wie zij terecht komen

We zijn Moshi & Stoffel, van Quinta da Vida Serena, prille veertigers die houden van uitdagingen & reizen. Steeds harde werkers geweest die een ander ritme zochten om toch “net” iets meer van elkaar en het leven te kunnen genieten. Wij zijn de accommodatie eigenaren van Quinta da Vida Serena.

Vertel iets over waarom juist dit huis/deze plek jullie accommodatie geworden is.

De eerste keer toen we naar deze Quinta kwamen kijken voelden we de positieve energie. Het gevoel zat goed, de sereniteit, de rust, het uitzicht en ook de locatie….Gewoon meteen verliefd.

Vertel iets over de accommodatie, wat maakt jullie accommodatie zo uniek.

Onze accommodatie is authentiek Portugees in een droomkader. Alle huisjes zijn uniek en warm ingericht met alles voorzien wat een mens nodig heeft op vakantie. Ieder huisje heeft een eigen inkom, keukentje, leefruimte, badkamer en ook privé terras met een ongelooflijk uitzicht op de vallei. De natuur, de boomgaarden, de velden en ook de mooie tuin geven een gegarandeerde rust. Koppels, alleenstaanden en ook gezinnen met kinderen zullen het hier zeker naar hun zin hebben.

Vertel iets over de omgeving. Wat is een must see en/of must do in de directe omgeving van jouw accommodatie.

Wij zijn met onze Quinta ideaal strategisch gelegen. Hier is voor ieder wat.

 1. De natuur: Men kan uren lang mooie wandelingen maken in de natuurparken zonder maar iemand tegen te komen. Dit omringd door de wondermooie natuur en het gevoel van de oude Portugese levensstijl.
 2. De kust: Wil je de drukke dijkjes met terrasjes en restaurantjes of eerder kilometers kunnen wandelen op het strand waar je alleen bent… het kan allemaal.

Cultuur en geschiedenis:

  1. Kastelen;
  2. Middeleeuws dorpje Obidos
  3. Kloosters in Alcobaça,Tomar, Batalha
  4. Waterpretpark te Nazaré
  5. De mooie tuin van Buddha Eden
  6. Bedevaartsoord Fatima

Gastronomie: Diverse typische Portugese gerechten en de ook dikwijls vergeten wijnen van hoge kwaliteit. Hier zijn dan ook diverse wijnproeverijen in de buurt een aanrader. Diverse watersporten zoals surfen, bodyboarden of de zee op om te gaan vissen.

Wanneer is de ‘beste’ tijd om naar jouw accommodatie te komen en waarom.

Men kan bij ons terecht het ganse jaar door. Het voor -en najaar zijn zeker een aanrader. Het is dan lekker rustig en toch hebben we meestal aangenaam tot ook zeer mooi weer. In de zomermaanden is het wat drukker. Het is nooit echt broeierig warm gezien we een verfrissende zeebries hebben.

Heb je speciaal voor de nieuwsbrief een aanbieding of heb je altijd een leuke aanbieding/samenwerking die je onder de aandacht wilt brengen

Bij elke reservatie van 7 nachten krijgen klanten 1 nacht gratis. We verwelkomen onze gasten tevens ook met een flesje cava en wat lekkers in de koelkast

Vertel hier wat je verder nog kwijt wilt

2x per week zorgen we voor gezellig samenzijn met de gasten door middel van een Diner-event-avond te plannen, zoals een pizza-of BBQ avond.

Het zou leuk zijn als je nog iets wilt vermelden over (je samenwerking met) Rondreizen Portugal

Door Rondreizen Portugal: bovenstaande vraag stellen we ook aan de accommodaties zodat u, de gasten ook inzicht krijgt in de werkwijze en samenwerking. In bovenstaande interview houden we zoveel mogelijk de teksten van de accommodaties aan. Dit zodat u de eigenaren beter leert kennen.

Moshi en Stoffel richten met hun antwoord op deze vraag zich tot Rondreizen Portugal: “We halen enorm veel informatie uit de samenwerking met jullie.” Natuurlijk zijn we hier trots op en blij met het compliment.

Contactgegevens eigenaren

info@quinta-serena.com| www.quinta-serena.com | +351 963701908