Eigenaren Aitze en Gonne

Vertel even kort iets over jezelf/jullie zelf zodat de gasten weten bij wie zij terecht komen

Wij zijn Gonne en Aitze Bouma en runnen onze Glamping Quinta do Cascalhal sinds 2014. Hier zorgen wij met veel plezier dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Wij zijn in Nederland 30 jaar kleine zelfstandige geweest. In 2014 hebben wij de stap genomen en zijn onze dromen waar gaan maken in het prachtige Portugal.

Vertel iets over waarom juist dit huis/deze plek jullie accommodatie geworden is.

In 2008 waren wij op zoek naar een leuk plekje in het mooie noord Portugal. Na een korte zoektocht {1 dag} kwamen wij ons huidige stekje tegen. Het was liefde op het eerste gezicht. De rust, wijnranken, fruitbomen en ook de olijfbomen. Aslook het mooie huis. Wij waren gelijk verkocht en zijn tot aankoop overgegaan.

Het was bedoeld als Vakantiehuis en dat is het ook een aantal jaar voor ons geweest. Echter iedere keer als we weer terug moesten naar Nederland hadden we heimwee naar ons mooie plekje. Wij zijn nu de trotse accommodatie eigenaren van dit mooie vakantie paradijs in Noord Portugal.

Vertel iets over de accommodatie, wat maakt jullie accommodatie zo uniek.

Zo kwamen wij ook op het idee om dit met andere te delen en na een aanloop van 6 jaar werd dat eindelijk werkelijkheid. Vakantieplekje Quinta do Cascalhal werd een echt bedrijfje, waar we tot op heden nog geen dag spijt van hebben gehad. Voor ons is het mooiste compliment tevreden gasten, die helemaal relaxt naar huis gaan. Helemaal als zij ook genieten van de ongedwongen sfeer die wij hier ook ervaren. Veel privacy maar ook de gezelligheid en lekker eten. Ons motto is {bijna} alles kan en niets
moet.

Vertel iets over de omgeving. Wat is een must see en/of must do in de directe omgeving van jouw accommodatie.

In de directe omgeving is zeer veel te zien en te ondernemen. Het mooie Pena Adventura Outdoorpark. Waar je kan Canyoning, Raften en ook Wandelroutes. Het Natuurgebied de Alvao en ook de waterval van Fisgas de Ermelo. Prachtige Golfbanen en ook mooie Stranden. Natuurlijk ook de steden Porto, Braga Guimaraes en ook Ponte de Lima. Ook op Donderdag de grootste markt van noord Portugal in Barcelos. Het Waterpark in het mooie Amarante. Je kan ook een mooie jeeptour maken met wandeling en picknick dan kom je op plekjes waar je anders nooit zou komen.

Wanneer is de ‘beste’ tijd om naar jouw accommodatie te komen en waarom.

Quinta do Cascalhal is geopend vanaf 1 april tm 31 oktober. Het voor- en najaar zijn ook uitermate
geschikt om activiteiten te ondernemen. In het hoogseizoen juli/augustus is het echt de periode dat families met kids van alle leeftijden naar onze Glamping komen.

Heb je speciaal voor de nieuwsbrief een aanbieding of heb je altijd een leuke aanbieding/samenwerking die je onder de aandacht wilt brengen

Speciaal voor deze nieuwsbrief bieden wij nu in de periode van 15 mei 2020 tot en met 27 mei 2020 bij verblijf van een week iedere ochtend een ontbijtmand bij je accommodatie aan. Je kan de dag dan heerlijk relaxt beginnen.

Vertel hier wat je verder nog kwijt wilt

Quinta do Cascalhal is geschikt voor alle leeftijden en ook kindvriendelijk. Voor een sportieve maar ook relaxte vakantie ben je bij ons op de goede plek. Alleen al het genot van het privé zwembad bij je accommodatie geeft je gelijk het echte vakantiegevoel.

Het zou leuk zijn als je nog iets wilt vermelden over (je samenwerking met) Rondreizen Portugal

Wij werken vanaf het begin met veel genoegen samen met rondreizen Portugal. Ook werken wij met diverse locale gidsen die je het echte authentieke Portugal kunnen laten zien en beleven.

Contactgegevens eigenaren

cascalhal@gmail.com | www.portugalnoord.eu | +351 920399284

Bij een boeking van 4 of meer overnachtingen staat er een lekkere fles wijn klaar

Vertel hier wat je verder nog kwijt wilt