Reserveer direct bij de eigenaar van één van de onderstaande accommodaties Alentejo.

Accommodaties Alentejo

Pomar Velho

Pomar Velho

Pomar Velho is een 300 jaar oud guesthouse met zwembad in Galegos, in de heuvels van Alto Alentejo, in het oosten van Portugal tegen de Spaanse grens! De streek is ideaal voor hikers en cultuurliefhebbers. Het wemelt van de kastelen die ooit dienst deden ter verdediging van de grens met Spanje. Zoals Marvão, een pittoresk dorpje bovenop een heuvel, of Castelo de Vide. Wandelen kan je op de oude smokkelroutes. Pomar Velho is omringd door deze routes.

Registratienummer RNET 5912

Meer informatie: Pomar Velho

Olival das Hortas

Olival das Hortas

Casa de Ruina; Een heerlijk ruim vakantieverblijf voor de verwende gast. Een heel groot afgeschermd terras met ligstoelen om nu eindelijk in alle stilte je boek uit te lezen of te luieren in de zon. Veel privacy in deze casa.

Registratienummer 25301/AL

Meer informatie: Olival das Hortas

Quinta do Cano

Quinta do Cano

Quinta de Cano ligt aan de rustige, agrarische kant van Évora, op slechts 3,5 km van het historische centrum. Voor degenen die graag wandelen, is het direct verbonden met een wandelpad door de prachtige omgeving van Evora. Tevens is het slechts 15 minuten rijden naar een stuwmeer. De Quinta heeft een prachtige tuin met twee overdekte terrassen en een terras met een zwembad. registratienummer 5166

Voor meer informatie: Quinta do Cano

Vale da Mudança

Vale da Mudança

De sfeer van de Alentejo is meer dan de moeite waard. Je hebt alle ruimte om dat te ontdekken vanuit 3 vrijstaande vakantiehuizen. Monte da Madeira of Ninho da Cegonha en vanuit Casa a Oliveira. Of iets bijzonders voor 2 personen? Op ons terrein hebben we ook 2 comfortabele herdershutten. Ervaar de Alentejo in deze leuke, bijzondere onderkomens.

Licentienummer: 2318/AL

Meer informatie: Vale da Mudança

Lees meer over de eigenaren

Monte do Peral

Monte do Peral

In het oosten van de Alentejo vindt men dit grote landgoed met 11 kamers. Marianne en Jos verwelkomen hier in alle rust hun gasten. Rust is hier het sleutelwoord. Net als voor de gehele Alentejo. De quinta ligt in het Dark Sky project van de Unesco. Een unieke ervaring waar je de stilte kan horen.

Licentienummer: 3291

Meer informatie: Monte do Peral

Monte Sao Miquel

Monte Sao Miquel

Monte São Miguel is ‘De Plek’ om te onthaasten, om te genieten van rust, stilte en het ritme van de natuur. Een plek om tot rust te komen te midden van een uitbundige flora en fauna. Alles ademt de eenvoud en rijkdom van het landleven. De inrichting van de huizen biedt alle comfort.
Het huis is gelegen in de Alentejo, een deel van Portugal waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan.

Licentienummer: in aanvraag

Meer informatie: Monte Sao Miquel