Rondreizen-Portugal, advies op maat!

Welkom & introductie

Welkom op de website van Rondreizen-Portugal. Rondreizen Portugal is ontstaan vanuit de vraag van onze Bed and Breakfast gasten of wij in andere regio’s een accommodatie konden aanbevelen. Navraag bij collega’s leerde dat zij dezelfde vragen kregen. Samen met een aantal collega’s hebben wij na wat brainstormen de krachten gebundeld. Rondreizen Portugal werd geboren: kleinschalige en informele inside vakantiereizen door Portugal.

Alojamento local – kleinschalige vakantieverhuur

Kleinschalig begonnen met een aantal collega’s verspreid over het land in november 2017.  In mei 2018 is de website gerealiseerd. Inmiddels zijn er al voor diverse gezinnen, stellen en alleengaanden mooie en indrukwekkende reizen geadviseerd.  Deelnemende accommodaties zijn vooral Nederlandstalige accommodatie eigenaren. Tevens is bij elke aangesloten accommodatie is minimaal één medewerker aanwezig die u in het Nederlands kan ontvangen en wegwijs kan maken. Andere gesproken talen zijn Engels en Portugees. Alle accommodaties zijn ook aangesloten bij de RNT (registo nacional de turismo) of zijn met de aanvraagprocedure bezig. Voor gasten is dit dan ook de verzekering dat zij bij goedgekeurde accommodaties met een vergunning verblijven. De accommodaties hebben hun licentie en u kunt hen hiernaar vragen. U kunt vragen naar alojamento local-  of Casa do Campo– of ander licentie nummer.

Portugal een heel divers land. Rondreizen door dit mooie land is dan ook een ideale manier om het land beter te leren kennen. Of u nu naar de Algarve of de Alentejo wilt. Of u nu meer van de natuur in centraal-Portugal of van de ruige bergen in Noord-Portugal. Een citytrip naar Lissabon, Porto of Coimbra wilt combineren met luieren aan het strand. U bent hier aan het goede adres. Wij adviseren vakantie op maat! Lees meer op de pagina werkwijze en informatie

Waarom Rondreizen in Portugal

Een regelmatig terugkerende vraag is: “waarom Portugal?”.  Ten eerste is het een heel divers land in natuurschoon en met veel historie en authentieke dorpjes. Ten tweede de vriendelijke bevolking, een bijzondere keuken en doorgaans mooi weer. Een land dat zowel de zee als bergen heeft. Een land ideaal om te wandelen, om cultuur te snuiven. Portugal een land waar u op zonvakantie kan gaan maar ook actief bezig kan zijn. Een heerlijk land derhalve om te wonen en te werken voor vakantiegangers komt daarbij dat het een betaalbaar vakantieland is. Tevens is het één van de veiligste landen van Europa. Dit is bovendien niet onbelangrijk als je wilt relaxen en ontspannen op je vakantiebestemming. Lees meer over Portugal op de pagina Over Portugal

Rondreizen-Portugal het gezicht

Rondreizen-portugalOrganiseren, netwerken, regelen, creativiteit maar ook passie zijn slechts enkele woorden die bij mij passen. Het uitstippelen van een mooie route, de bezienswaardigheden die men onderweg kan bezichtigen en ook het verblijf onderweg. Het in elkaar puzzelen van een mooie rondreis door Portugal daar ligt een groot deel van mijn passie. Ik ga heel graag ook voor u aan de gang om een prachtige reis door Portugal voor uw samen te stellen. Hierbij rekening houdend met uw wensen, uw interesses, uw mogelijkheden en samen met u te overleggen net zolang tot uw ideale vakantie is geadviseerd. Hierbij krijgt u slechts in het begin uitsluitend met mij te maken maar al heel snel ook met de diverse accommodaties.

Met elkaar willen wij onze passie voor Portugal met u delen! 

Ik adviseer graag uw volgende vakantie! Welkom bij Rondreizen-Portugal!