Werkwijze

Rondreizen Portugal is geen reisbureau en biedt derhalve geen complete pakketreizen aan. Rondreizen Portugal opereert als reisadviseur. Onze werkwijze: U bent vrij om basis van de informatie op de website zelf uw rondreis door Portugal samen te stellen. U kunt daarbij kiezen uit de accommodaties welke zich hebben aangesloten bij Rondreizen Portugal. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer accommodaties in Portugal waar u zeker zo mooi, leuk en fijn kunt verblijven wel of niet bij Nederlandstaligen.

Hoe werkt het…

U kunt gebruik maken van de diensten van Rondreizen Portugal middels advies en bemiddeling bij de samenstelling van uw (rond)reis door of verblijf in Portugal. Rondreizen Portugal stelt voor u een reisadvies op maat samen op basis van uw wensen, budget en mogelijkheden. Hierbij rekening houdend met onder andere de aangegeven periode, uw interesses en het gewenste reistempo. Tijdens het samenstellen van het advies is er al veelvuldig contact met de accommodaties die op de gewenste route liggen. Daarnaast nemen wij een optie uit uw naam op één of meerdere data.

Voor het samenstellen van het advies kunt u ook aangeven of er activiteiten meegenomen dienen te worden in het adviesvoorstel. Desgevraagd neemt Rondreizen Portugal dan ook hiervoor een optie voor u bij de desbetreffende activiteiten. U vindt de activiteiten waar Rondreizen Portugal aantrekkelijke prijsafspraken mee heeft kunnen maken hier. Tevens kunt u uw voorkeur uitspreken voor één of meerdere accommodaties. Op basis van de route en beschikbaarheid geven wij hier zoveel mogelijk gevolg aan. Het is ook mogelijk om uw gehele vakantie bij één enkele accommodatie door te brengen.

U dient zelf voor uw vervoer naar Portugal en binnen Portugal zorg te dragen. Wij kunnen u wel adviseren bij het boeken van vliegtickets en de huur van een auto.

Werkwijze stappenplan

  • Bespreken van de wensen en mogelijkheden eventueel via Zoom
  • Na ontvangst van de aanbetaling van 30% ga ik voor u aan het werk
  • U krijgt een eerste reisvoorstel, het streven is om dit binnen 10 werkdagen klaar te hebben
  • Er volgt een aanpassingsronde op basis van uw reactie en opmerkingen op het eerste reisvoorstel
  • U krijgt een tweede reisvoorstel, het streven is om dit binnen 5 werkdagen rond te hebben
  • De laatste wijzigingen worden doorgevoerd
  • Na betaling van de bemiddelingskosten ontvangt u het definitieve reisplan met alle gegevens van de afzonderlijke accommodaties en activiteiten organisaties.

 

Informatie aangaande prijzen, betaling en annulering

Prijzen

De prijzen voor verblijf wel/niet met ontbijt én de prijzen voor de bijgeboekte activiteiten zijn de bedragen welke gehanteerd worden door de deelnemende accommodaties en organisaties. Rondreizen Portugal heeft voor u prijsafspraken kunnen maken met de accommodaties en organisaties. Het advies omvat één totaalprijs voor de gehele rondreis inclusief alle verblijf en bijgeboekte excursies zoals omschreven in het advies. Daarnaast betaalt u aan Rondreizen Portugal een vergoeding voor de advieswerkzaamheden. U betaalt elke accommodatie en activiteit afzonderlijk. U krijgt van Rondreizen Portugal hiervoor een duidelijk overzicht.

Prijzen advies

Aantal accommodaties en organisatiesBedrag
1 tot en met 5 accommodaties en/of activiteiten€ 250 inclusief IVA
6 of meer accommodaties en/of activiteiten€ 350 inclusief IVA
Toelichting op de prijzen voor de advieswerkzaamheden:
Prijzen zijn ongeacht de lengte en periode van uw vakantiereis. De prijs is bepaald op basis van het aantal accommodaties en activiteitenorganisaties die opgenomen worden in het advies.

Betaling & annulering & algemene voorwaarden

Voor de algemene voorwaarden, betalingsregels en annuleringsvoorwaarden vindt u klik hier

Voor ons privacybeleid volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) klikt u hier

De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).