Reserveer direct bij de eigenaar van één van de onderstaande accommodaties Noord Portugal.

Accommodaties Noord Portugal

Mesâo Provesende Douropass

Mesâo Provesende Douropass

Daar waar de Pinhão meandert door de vallei en even verderop uitmondt in de Gouden rivier, de Douro, verhuurt douroPass een aantal smaakvolle studio’s, en kamers. In het beschermde wijndorp Provesende bieden drie studio’s en een bovenhuis plaats aan één tot maximaal 12 personen.

Registratienummer: 28124/AL

Voor informatie: Mesão Provesende Douropass

Tocomado

Tocomado

Tocomado is een kleinschalig bed en breakfast met een huiselijke sfeer met aparte 2 slaapkamers met eigen ingang. Beide slaapkamers zijn voorzien van een inloop douche, toilet,wastafel en fohn. Vanuit de slaapkamers heb je een mooi panoramisch uitzicht op Cabeceiras de Basto.

Registratienummer: is in aanvraag

Voor meer informatie: Casa Tocomado

Quinta do Cascalhal

Quinta do Cascalhal

Een kleinschalige glamping in Noord-Portugal. Elke tent beschikt over een eigen privé zwembad evenals het aanwezige gastenhuis. Elke avond kookt de gastvrouw een luxe drie gangen diner. Gelegen in de prachtige Minho streek is het hier op en top genieten.

Registratienummer: 36692/AL

Voor meer informatie: Quinta do Cascalhal | Lees hier meer over de accommodatie eigenaren van Quinta do Cascalhal.

Villa Branca Barreiros

Villa Branca Barreiros

In deze geheel nieuwe B&B in Noord-Portugal beschikt over 5 kamers met eigen sanitair. De B&B beschikt ook over een heerlijk zwembad in de lounge tuin. Kernbegrippen voor uw gastvrouw en -heer, Elly en Gerard, zijn “verwennen, genieten en rust”

Registratienummer: 98139/AL

Voor meer informatie: Villa Branca Barreiros

Lees meer over de eigenaren.

Casa JP

CasaJP

Op een prachtige locatie in Noord-Portugal, aan de kust van de Atlantische Oceaan, in de heuvels aan de monding van de Lima, ligt Casa JP. Een onder architectuur verbouwde villa inclusief een groot privézwembad met een uniek zout-elektrolyse systeem.De villa ligt op 7 auto-minuten van het strand.

Licentienummer: 77918/AL | Meer informatie: Neem contact op met de accommodatie

Retiro Terrasol

Retiro Terrasol

Een verborgen rijkdom aan natuur, geschiedenis, cultuur, stilte en inspiratie.B&B Douro natuurpark in Noord-Portugal. Een plek om tot innerlijke rust te komen. De Portugese eigenaresse introduceert je graag bij de lokale bevolking. Zij spreekt diverse talen waaronder Nederlands en is tevens holistisch coach en kunstenaar.
Licentienummer: 469297/AL

Meer informatie: Retiro Terrasol

@Marcu241

@Marcu241

Mooie en gezellige Boutique Guesthouse op 12 minuten lopen van het centrum van Porto. Fabrizio, Cindy en Ambra verwelkomen je graag. Zij zullen ervoor zorgen dat je een fijn verblijf hebt.

Zij spreken Nederlands, Engels, Italiaans en Portugees.

Licentienummer: 106144/AL

Meer informatie: Guesthouse @Marcu241

Quinta da Fonte

Quinta da Fonte

In het noorden van Portugal net ten zuiden van het nationale park Peneda-Gerês vind je deze 300 jaar oude quinta. Je kunt hier kiezen uit het luxe vakantiehuis, tuinkamers of dome-tenten. Ook is er een zoutwater zwembad, jacuzzi en sauna op het terrein.

Licentienummer: 23061/AL

Meer informatie: Quinta da Fonte Noord Portugal