Accommodaties rondreizen

Accommodaties

In de volgende pagina’s zijn de deelnemende accommodaties aan Rondreizen Portugal overzichtelijk opgenomen. Tevens is het bij sommige deelnemende partners ook mogelijk om direct te boeken. Zo kunt u ook zelf een rondreis en/of uw vakantie samen stellen. Echter wilt u dit liever uit handen geven dan adviseren wij u graag.

In Portugal is het wettelijk verplicht dat alle logies aanbiedende organisaties die hun deuren open stellen voor betalende gasten een licentie nummer hebben. U kunt dit zelf nakijken in het Registo Nacional de Turismo. Om het u wat makkelijker te maken hebben wij dit nummer daarom al vermeld bij de deelnemende partners. Bij sommige deelnemende accommodaties staat nog geen nummer omdat deze nog met de aanvraagprocedure bezig zijn. Wij houden voor u dit proces in de gaten zodat u verzekerd bent dat u bij een geregistreerde accommodatie terecht komt.

Indeling pagina’s accommodaties

Allereerst treft u een fotopagina aan waarop u in één oogopslag alle accommodaties kunt zien. Tevens is er een pagina waarop alle accommodaties met uitgebreide- of basisvermelding beschreven staan voorzien van een foto van de accommodatie. Daarnaast is er pagina met een landkaart van Portugal waarop ook alle accommodatie staan die partner zijn bij Rondreizen Portugal. Ook treft u hier plaatsnamen aan waar deelnemende accommodaties gehuisvest zijn. U kunt zoeken op naam, plaatsnaam, regio en tevens ook op soort accommodatie. Er is geen onderscheidt gemaakt in de soort accommodatie. Het aanbod is heel breed en gaat van een (familie)hotel tot een kleine authentieke Portugese quinta. Van een glamping tot Bed and Breakfast en van appartementen tot complete huizen/villa’s.

Ook is daarnaast nog een pagina met enkele accommodaties onderweg naar Portugal. Ideaal als u met eigen auto reist en onderweg wilt overnachten. Dat is ook de reden dat Rondreizen Portugal altijd op zoek is naar nieuwe accommodaties op de route naar Portugal. Heb jij een dergelijke accommodatie én ben je nog niet bekend bij Rondreizen Portugal neem daarom dan ook contact met ons op!

Ga hier direct naar de verschillende pagina’s:

  1. Foto overzichtpagina van alle deelnemende accommodaties
  2. Beschrijving deelnemende accommodaties
  3. Accommodatie zoeken

Aanmelden van accommodatie

Heeft u ook een accommodatie en wilt u ook deel uit maken van Rondreizen Portugal. Wilt daarbij ook een gratis vermelding krijgen in de Facebook groep Rondreizen Portugal? Vult u dan het aanmeldformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor meer informatie over de vermelding en de plaatsing op de website.

 

 

Reacties gesloten.